Yaşam

Elon Musk Kendi Şehrini Gizlice İnşa Etmeye Başladı

Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk, her iki şirket için de devasa tesisler inşa etmeyi planlıyor. Musk, 2021 yılında ABD’nin Teksas eyaletinde yaptığı paylaşımda bu planlardan birine yer verdi. yıldız üssüKendi adını taşıyan bir şehir kuracağını söyledi.

Musk’ın bu şehir planı, Meksika Körfezi kıyısındaki Boca Chica Köyü’nde yer alacaktı. Projenin akıbeti şu an için bilinmezken, Wall Street Journal bu sefer yeni bir plan ortaya koydu. Musk Teksas’ta yeniden kurulacak Farklı bir şehir planı ilebize geldi

Elon Musk’ın ikinci şehir planı: Snailbrook Kasabası!

Wall Street Gazetesi

Elon Musk’ın şehir planı, inşaatı 2022’de tamamlanan şimdi Tesla tesisi olan Snailbrook adında yeni bir bölge oluşturmayı planlıyor. Gigafactory Texas’a yakın bir konumda içerecektir. Ancak tesisin kurulacağı konum The Boring Company ve SpaceX’in depolarına da yakın olacak.

The Wall Street Journal’ın aktardığı bilgilere göre Musk, bölgede şimdiden tarım arazileri satın almış durumda. Şehrin tasarımında ve inşasında da ilginç ortakları vardı. Bugünlerde antisemitizmiyle tanınan Kanye BatıWest’in mimari tasarımcısı ve eski kız arkadaşı Grimes, şehrin tasarımında Musk ile birlikte çalıştı.

Musk’ın şehrinde 110 konut yapılması planlanıyor:

Wall Street Gazetesi
  • Plan, Ocak ayında Bastrop İlçe Adliyesine sunuldu.

Peki Snailbrook resmi olarak kasaba ilan edilecek mi?

110 haneden sadece bir kişi yaşasaydı bu bölge resmen kasaba olmazdı. Ama bölgede en az 201 yerleşimci Eğer öyleyse, bölgeyi Teksas yasalarına göre bir kasaba ilan etmek için bir başvuru yapılabilir. The Wall Street’in öğrendiğine göre şu an bu konuda bir uygulama yok.

Şehir şu anda yapım aşamasındadır:

Wall Street Gazetesi
  • Snailbrook işareti açıkça görülebilir.

Wall Street Gazetesi

Wall Street Gazetesi

Elon Musk’ın Teksas’ta gizlice planladığı şehir, Zaten inşaat aşamasında. Üstelik şu anda bile bölgede modüler konutlar, havuz, spor sahaları ve spor salonu bulunuyor. Şehrin ne zaman tamamlanacağına dair şu an için bir bilgi yok.

Öte yandan tarım arazilerini kaybeden bölge halkı, hem Elon Musk’ın şirketleri tarafından hayatlarının mahvolduğunu hem de Colorado Nehri’nin sular altında kaldığını söyledi. su kalitesi düşecekdevletler.

haber-susuz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu